No Image Available

Наближення до Бога

 Формат: М'яка обкладинка  Автор: Джон Бівер  Категорія: Християнське життя  Видавець: Messenger International  Сторінки: 280  Мова: Українська  Розміри: 144х201х17  Позначки: 2023 |
 Опис:

Мабуть, це найбільш вражаюча обітниця в Біблії…

Бог жадає близького і ніжного спілкування з вами.

Джон Бівер закликає вас не заспокоюватися на тьмяному відображенні християнства, в якому люди знають про Бога, але не знають Його Самого.

Неймовірне запрошення від Самого Творця Всесвіту закликає вас не лише поклонятися Йому здалеку словами та виконанням певного ритуалу, а й вступити у взаємовідносини, що можуть стати настільки осмисленими та близькими, що ви пізнаєте Його серце, а Він пізнає ваше.

Нам часто здається, що Бог перебуває десь далеко, але Бівер стверджує, що причина такої віддаленості не в Богові, а в нас самих.

Ми зосереджуємося на матеріальних засадах, на відчуттях і на поклонінні, яке дає нам змогу відчути себе добре, а все це перешкоджає нашому наближенню до Бога. Але якщо ми в смиренні та послуху відкриємо своє життя для Бога, Він наповнить нас Своїм Святим Духом і відкриє нам Себе.

Молитва з сухого і монотонного монологу перетвориться на велелюбний діалог між друзями, де кожен ділитиметься найпотаємнішими таємницями свого серця.

Встановивши такі взаємини з Богом, ви зможете жити в близькому союзі з Богом, і цей союз наповнить ваше життя радістю і захопленням.


 Назад